Etiket Sonuçları: günü

Mrt

22 Mart Dünya Su Gününde Öğrencilerimize Su Bilinci Semineri Verildi!

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerince hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulün 102. Yıl Dönümünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü il programı Gençlik merkezi salonunda yoğun bir katılımcı önünde sunuldu. Sunuculuğunu Ardahan Fen Lisesi  öğretmenlerinden Berna YILMAZ ve Oğuzhan YILDIZ'ın yaptığı anma programı büyük beğeni ile izlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okunmasıyla başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Ardahan Fen Lisesi  Tarih Öğretmeni Yusuf DEMİRCİ yaptı.Öğrencilerimizden Sılanur AKTAŞ'ın Mehmet Akif ERSOY'UN  Bülbül şiirini  okumasının ardından, okulumuz öğrencilerinden Elanur AÇIKYILDIZ'ın yine Mehmet Akif ERSOY'a ait Cenk Marşı adlı şiirini okudu. Şiirler salondaki katılımcılar tarafından dikkatle dinlenerek büyük beğeni topladı.

Programın ardından Vali Vekili Şahin Demir ve protokol üyeleri, Mehmet Akif Ersoy'u ve İstiklal Mücadelemizi anlatan ve Ardahan Fen Lisesi Resim Öğretmeni Aslıhan SALATACI rehberliğinde okul öğrencilerce hazırlanana resim sergisini gezdiler.

Vali Vekili Şahin Demir proğramda emeği geçen öğrenci, öğretmen ve okul idarecilerini  kutlayarak başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu.

Programa Ardahan Vali Vekili Şahin Demir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Zorba, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan BULUT,  Emniyet ve Jandarma mensupları, kurum müdürleri, STK temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ardahan Fen Lisesi Ailesi olarak 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulün 102. Yıl Dönümünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü İl Programında emeği geçen başta, okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Tülin KARADAĞ GÖNEN, Berna YILMAZ, Müdür Yardımcısı Oğuzhan YILDIZ, Resim Öğretmeni Aslıhan SALATACI, Müzik Öğretmeni Alptuğ SARAÇ ve şiirleri ile okulumuz öğrencileri Elanur AÇIKYILDIZ,Sılanur AKTAŞ ve Oğuz Kağan ÜRKER olmak üzere programda hazır  bulunan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.