Ardahan Fen Lisesi

Adres
HALİLEFENDİ MAH. BAHTİYAR VAHAPZADE CAD. ARDAHAN FEN LİSESİ NO 79/10 MERKEZ / ARDAHAN
Vizyon
Zekâ düzeyleri ile fen ve matematik alanlarındaki yetenekleri yüksek olan öğrencileri; bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, bilim adamı ve akademisyen yetiştiren yüksek öğretim kurumlarına hazırlanan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel yetenekleri dikkate alınarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını; Problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini • kavramalarını; Bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :ÖRGÜN
08:30-11:40 13:00-16:10
DOĞALGAZ
İNGİLİZCE ZORUNLU 1. YD ALMANCA ZORUNLU 2. YD
ŞEHRİN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNDEN YÜRÜME MESAFESİNDE. AYRICA MİNİBÜS HATTI ÜZERİNDE.
ARDAHAN MERKEZ İLÇE