YKS Dönemi Öğrencilerine Yönelik Beslenme Semineri

Bugün Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sürecinde olan öğrencilerimize destek olmak amacıyla okulumuzda "YKS Dönemi Beslenme" konulu seminer düzenlendi. Öğrencilerin sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmalarına yönelik önemli bilgiler sunuldu.

Seminer, okulumuz konferans salonunda, alanında uzman diyetisyen Esra PARLAYANYILDIZ tarafından verildi. Katılımcılara, sınav stresiyle başa çıkabilmek, enerji düzeyini artırmak ve odaklanmayı artırmak için uygun beslenme önerileri de sunuldu.

Seminerde ayrıca, yoğun ders programlarına uygun pratik beslenme önerileri ve sağlıklı atıştırmalıklar hakkında da detaylı bilgiler paylaşıldı. Öğrenciler, sınav döneminde sağlıklı beslenme alışkanlıklarıyla daha iyi performans gösterebilecekler.

Diyetisyen Esra PARLAYANYILDIZ ayrıca sınav döneminde nasıl çalıştığını ve diyetisyenlik mesleğiyle  ilgili bilgi verdi.

Bu önemli etkinlik, öğrencilere sadece akademik başarı için değil, aynı zamanda genel sağlık ve yaşam kalitesi için de faydalı olacak pratik bilgiler sunmayı hedefledi.

13-12-202313-12-202313-12-202313-12-202313-12-202313-12-2023

Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 18:12 - Görüntülenme: 150