T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ARDAHAN / MERKEZ - Ardahan Fen Lisesi

Valimiz Sayın Hayrettin ÇİÇEK, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aydın ACAY ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Akın KOÇ ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldiler.

Valimiz Sayın Hayrettin ÇİÇEK, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aydın ACAY ve İl Milli Eğitim Müdür yardımcımız Sayın Akın KOÇ ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldiler.

Valimiz Sayın Hayrettin ÇİÇEK, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aydın ACAY ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Akın KOÇ ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldiler.

Ardahan Valisi Sayın Hayrettin ÇİÇEK, Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Aydın ACAY ve Ardahan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Akın KOÇ okulumuzu ziyaret ettiler. Bu özel ziyarette, Valimiz, İl Milli Eğitim Müdürümüz ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle bir araya gelerek eğitim - öğretim alanında önemli konuları tartıştı.

Ziyaretleri sırasında Valimiz, okulumuzun fiziksel koşullarını, eğitim materyallerini ve öğrenci etkinliklerini gözlemleyerek, eğitimdeki gelişmeleri değerlendirdiler. Öğrencilerimiz, Valimiz ile samimi bir şekilde sohbet etme fırsatı buldular. Öğrencilerimiz, eğitimleri ve gelecekleri hakkındaki düşüncelerini paylaşma ve sorularını sorma imkanı buldular. Sayın Valimiz de öğrencilerimize kendi eğitim ve mesleki tecrübelerinden bahsetti ve hedeflerini nasıl belirlemeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Daha sonra, okulumuz öğretmenleri de Valimiz ve İl Milli Eğitim Müdürümüz ile eğitim süreçleri, öğrenci başarıları ve öğretim yöntemleri konularında görüş alışverişinde bulundular. Toplantının ardından Valimiz, öğretmenlerimize çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ardahan Fen Lisesi olarak, Valimiz Sayın Hayrettin ÇİÇEK'e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aydın ACAY'a ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Akın KOÇ'a bu değerli ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

 

02-11-202302-11-202302-11-202302-11-202302-11-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.11.2023 - Güncelleme: 02.11.2023 22:49 - Görüntülenme: 132
  Beğen | 25  kişi beğendi