Okulumuzda Veli Toplantısı Düzenlendi

Öğrenci Başarısını Görüşmek İçin Okulumuzda Veli Toplantısı Düzenlendi

Okulumuz, öğrenci başarısını artırmak ve velilerle iletişimi güçlendirmek amacıyla dokuzuncu sınıflar düzeyinde bir veli toplantısı düzenledi. Toplantı, okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya okulumuzun müdürü Sayın Aşkın HÜSEYİNOĞLU, okul öğretmenleri ve veliler katıldı. Sayın HÜSEYİNOĞLU, velilere okulumuzun son başarıları hakkında bilgi verdi ve gelecek hedeflerimizi paylaştı.

Veli toplantısı, rehber Öğretmen Gülşah GÜRBULAK TÖREMİŞ’in rehberlik ve psikolojik danışma servisinin tanıtımı sunumuyla başladı. Daha sonra okul müdürü Aşkın Hüseyinoğlu öğrenci başarılarını artırmak için velilerin katkısının önemini vurguladı. Öğrenci notları, devamsızlık oranları ve davranışları gibi konular hakkında açık bir şekilde konuşuldu. Veliler, öğrencilerin başarısı için daha fazla destek sağlama konusundaki sorumluluklarını anladıklarını belirttiler.

Toplantı, velilerin öğretmenlerle birebir görüşmeler yapma fırsatı bulduğu etkileşimli ortamlar olan sınıflarda sona erdi. Bu oturumlar, öğrenci gelişimini yakından takip etmek ve işbirliği yapmak için önemli bir platform sağladı.

Okulumuz, velilerle işbirliği içinde öğrencilerimizin daha fazla başarılı olmalarını hedeflemektedir. Bu tür veli toplantıları, bu hedefe ulaşmada önemli bir rol oynamaktadır.

12-10-202312-10-202312-10-2023

Yayın: 12.10.2023 - Güncelleme: 12.10.2023 15:33 - Görüntülenme: 102