Okulumuzda Tütün ve Madde Kullanımının Tehlikeleri Konulu Seminer Düzenlendi

Okul psikolojik danışmanı Gülşah GÜRBULAK TÖREMİŞ’in düzenlediği "Tütün ve Madde Kullanımının Tehlikeleri" konulu bir seminer gerçekleşti.

Seminerde, tütün ve madde kullanımının zararları, bağımlılık ve tedavisi hakkında bilgiler verildi.

Seminerde sunum yapan Psikolojik Danışman Gülşah GÜRBULAK TÖREMİŞ, tütün ve madde kullanımının sağlık üzerindeki olumsuz etkilerini anlattı.Tütün ve madde kullanımının kalp ve damar hastalıkları, kanser, solunum sistemi hastalıkları ve beyin hasarı gibi birçok sağlık sorununa yol açabileceğini söyledi.

Seminerde ayrıca, tütün ve madde bağımlılığından korunma yolları, belirtileri ve tedavi yöntemleri hakkında da bilgiler verildi.

Seminer, öğrencilere yönelik soru-cevap şeklinde tamamlandı.

Seminerden Öne Çıkan Noktalar:

• Tütün ve madde kullanımı, toplum için büyük bir tehdittir.
  • Tütün ve madde kullanımı, birçok sağlık sorununa yol açabilir.
  • Tütün ve madde bağımlılığı tedavi edilebilir.
  • Bağımlılık tedavisine başvurmak için geç olmadan yardım almak önemlidir.

Seminerin öğrencilerde tütün ve madde kullanımı hakkında farkındalık oluşturması ve bu konuda önleyici tedbirler almalarını teşvik etmesi beklenmektedir.

14-02-202414-02-202414-02-202414-02-202414-02-202414-02-202414-02-2024

Yayın: 14.02.2024 - Güncelleme: 14.02.2024 20:16 - Görüntülenme: 44