Ardahan Fen Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenleri Hayvan Barınağını Ziyaret Etti

Ardahan Fen Lisesi, "Eğitimin Niteliğinin Artırılması Eylem Planı" kapsamında öğrenci, okul ve veli iş birliğini artırmak amacıyla Ardahan Belediyesi Hayvan Barınağı'na bir ziyaret gerçekleştirdi.

23 Şubat 2024 Cuma günü düzenlenen ziyarette, öğrenci ve öğretmenler barınağı gezdiler, mama götürüp barınaktaki hayvanlarla vakit geçirdiler ve barınak sorumlularından hayvan bakımı ve korunması hakkında bilgiler edindiler.

Öğretmenler ziyaretle ilgili şunları söyledi:

"Eğitimin sadece derslerden ibaret olmadığını, öğrencilerimize sosyal sorumluluk bilincini de aşılamamız gerektiğini düşünüyoruz. Bu ziyaretle öğrencilerimizin hayvan sevgisini ve merhamet duygularını geliştirmeyi amaçladık. Ayrıca, barınaktaki hayvanların yaşam koşullarını görmeleri ve bu konuda farkındalık kazanmaları da önemliydi."

Veliler de ziyaretten çok memnun kaldıklarını ve hayvanlara yardım etmenin önemini daha iyi anladıklarını ifade ettiler.

Etkinlik kapsamında:

• Öğrenciler barınaktaki hayvanlara mama yardımında bulundular.
  • Barınak sorumluları tarafından öğrencilere hayvan bakımı ve korunması hakkında bilgi verildi.
  • Öğrenciler ve veliler barınaktaki hayvanlarla oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirdiler.

Ziyaret, öğrenci, okul ve veli iş birliğinin önemini bir kez daha göstermiş oldu.

Katılım gösteren duyarlı veli ve öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

23-02-202423-02-202423-02-202423-02-202423-02-202423-02-202423-02-2024

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 14:07 - Görüntülenme: 56