Ardahan Devlet Hastanesi, Okulumuzda Organ Bağışı Semineri Düzenledi

Bugün, Ardahan Devlet Hastanesi temsilcileri okulumuz konferans salonunda öğrencilere organ bağışı hakkında önemli bir seminer gerçekleştirdi.

Seminerde, öğrencilere organ bağışının ne olduğu, neden bu kadar önemli olduğu ve nasıl katkı sağlayabileceği ayrıntılı bir şekilde anlatıldı. Ayrıca, organ bağışında bulunmanın nasıl yapılabileceği ve kayıt süreçleri hakkında detaylı bilgi sunuldu.

Ardahan Devlet Hastanesi'nin semineri, organ bağışının yaşamları nasıl değiştirebileceğini vurgulayarak, toplumumuzda organ bağışı konusunda daha fazla farkındalık oluşturmayı amaçladı. Özellikle genç nesillerin organ bağışı hakkında bilinçlenmesi, gelecekte daha fazla hayatın kurtarılmasına olanak tanıyacağına vurgu yapıldı.

Seminerin sonunda, öğrencilerin soruları yanıtlandı ve organ bağışıyla ilgili herhangi bir tereddütleri giderildi. Katılımcılar, organ bağışının hayatları nasıl değiştirebileceği konusunda daha fazla bilinçlenerek, kayıt olmak için nasıl adım atabileceklerini öğrenmiş oldular.

Ardahan Devlet Hastanesi'ne organ bağışı hakkında farkındalık yaratma amaçları için teşekkür ediyoruz.

03-11-202303-11-202303-11-202303-11-202303-11-202303-11-2023

Yayın: 03.11.2023 - Güncelleme: 03.11.2023 10:51 - Görüntülenme: 125