4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programından Onay Aldık!

Ardahan Fen Lisesi ve Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri, ülkemizin bilim ve teknoloji alanındaki geleceğini şekillendiren TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı'nda büyük bir başarıya imza attı. Türkiye genelinde 9.111 okul arasında yer alan iki okulumuz, 4006-A ve 4006-B çağrılarına katılım gösterdi.

Toplamda 8 okulun başvuruda bulunduğu Ardahan ilinden, Ardahan Fen Lisesi olarak biz de programa katılarak değerlendirme aşamasına geçtik. Bu projelerden 3'ü, değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayarak destek almaya hak kazandı. Sözleşme e-imza süreçleri tamamlanan projelerimiz hızla yürürlüğe girdi.

Ardahan Fen Lisesi olarak gururla belirtmek isteriz ki, desteklenen projelerden biri okulumuzun ve kardeş okulumuz Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi'nin ortaklaşa yürüttüğü bir çalışma oldu. Proje koordinatörlerimiz Ayhan AYHAN ve Samet SEVGİ liderliğindeki öğrenci ekiplerimiz, bilim dünyasına önemli katkılarda bulunmaya hazırlanıyor.

Bu büyük başarıda emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, bilim yolculuklarında başarılar dileriz!

19-01-202419-01-2024

Yayın: 19.01.2024 - Güncelleme: 19.01.2024 18:09 - Görüntülenme: 63