2023 - 2024 Pansiyon Kayıt Evrakları

2023-2024   EĞİTİM  ÖĞRETİM  YILI

GÜNDÜZLÜ  VE  YATILI  ÖĞRENCİLER  İÇİN  KAYIT  KILAVUZU

PANSİYON İÇİN ÖN KAYIT EVRAKLARI 22-25 AĞUSTOS 2023 TARİHLERİ ARASINDA ALINACAKTIR.

PANSİYON YERLEŞTİRME SONUÇ  İLANLARI 31 AĞUSTOS 2023 TARİHİNDE DUYURULACAKTIR.

PANSİYON KESİN KAYIT İŞLEMLERİ 31 AĞUSTOS - 1 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

OKULUMUZA KAYIT YAPTIRACAK VELİLERİMİZİN DİKKATİNE

Öğrencinizin okul pansiyonunda kalmasını istiyorsanız öncelikle 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında ön kayıt evraklarını daha sonrada pansiyonda kalmaya hak kazanmış ise pansiyon kaydının kesinleşebilmesi için Yatılılık Yerleştirme Sonuçlarının İlanı ve e-Pansiyon Üzerinden Kayıtların Sisteme İşlenmesi tarihleri arasında mutlaka okula gelerek pansiyon kaydı ile ilgili evrakları imzalamalısınız.

Evrakları tam olmayan ve kayıt süresi içerisinde başvurmayan öğrenciler pansiyon hakkını kaybederler.

GÜNDÜZLÜ OLACAKLAR İÇİN (22-25 AĞUSTOS 2023)

1- Seçmeli ders dilekçesi (Okuldan verilir)

2- 1 adet vesikalık fotoğraf

3- Nüfus cüzdanı fotokopisi

YATILI OLACAKLAR İÇİN)   (22-25 AĞUSTOS 2022)

1- Seçmeli ders dilekçesi (Okuldan verilir)

2- 1 adet vesikalık fotoğraf

3- Nüfus cüzdanı fotokopisi

4- Pansiyon ön kayıt ve kesin kayıt için gerekli evraklar

Kayıt evraklarını indirmek için tıklayınız.

Yayın: 24.07.2023 - Güncelleme: 31.07.2023 11:25 - Görüntülenme: 477